Home » Trauma

Trauma zijn dingen die te verwerken zijn en goed te behandelen zijn. 
Dit kan soms wel een pittig traject zijn,  maarals je  je het zonder mediciatie  of reguliere ggz, dan is dit ook het meest effectief. 
We werken oa met  meditatie, soulretrieval en terug gaan naar de trauma, ook kijken we in de familielijnen , omdat sommige dingen nu eenmaal doorgegeven worden. onze werkwijze heeft zijn grondslag in de native american tradities. Wij werken veel met een trommel en/of de ratel, daarnaast worden er vaak kristallen gebruikt. Naast tips, oefeningen en het programma, worden er oa ook meditaties en een op een gesprekken ingezet om u te helpen met het verwerken van de trauma.  U kunt er voor kiezen om 1 op 1 dit traject aan te gaan,maar ook kleine groepen zijn mogelijk. een groep bestaat uit maximaal 5 personen.
Voor welke optieu ook kiest, er zijn altijd twee begeleiders erbij.
Er kunnen ook kruiden ingezet worden, dit hangt natuurlijk af van wat er nodig is en wat u zelf wilt.
Het belangrijkste in alles is uw wensen, het gaat immers om uw behandeling om de trauma's aan te pakken.
Doordat wij naast onze opleiding en netwerk, ook nog eens ervaringsdeskundigen zijn, kunt u bij ons terecht met elke vorm van trauma.

De kosten zijn:
het eerste gesprek: €45,- per uur.
elk vervolg gesprek: €35,- per uur. (Dit geld ook voor de meditaties)
energetic remedies €17,50
Het eerste gesprek is altijd een intake gesprek, hierbij zullen we uw behandelplan opstellen met daarin uw doelen en wensen.