Home » Wat is.... » Crystal Keys healing met vibrational remedies

Crystal Keys healing met vibrational remedies

Een crystal keys healing met remedies werkt tot op de diepere lagen van jou zijn. 
Het helpt bij blokkades, trauma, vorige levens en meer. Doordat er met klank(drum, zang, klankschaal etc) en kristallen en kristallen schedels wordt gewerkt kom je dieper dan bij andere healingen. Deze vorm van healing kan levens veranderend zijn. 
Tijdens deze healing krijg je drie persoonlijke sleutels, deze sleutels zullen jou verder helpen bij elke keuze die je vanaf dan gaat maken. De Remedies die je meekrijgt zorgen ervoor dat deze healing nog zeker drie weken erna nog doorwerken. 
Voordat je komt is er al een voorbereidend gesprek geweest, zodat je van te voren goed weet wat er kan gebeuren en wat je mag verwachten. Dit gesprek kan telefonisch, we maken een afspraak en wij bellen jou op de afgesproken dag. 
Na dit gesprek gaat Erich Talking Heart Tree voor je aan de slag. hij gaat je dan testen op 150 punten die voor jou van toepassing zijn. Deze worden je uitgelegd op de dag van de afspraak. Nadat jijde healing hebt ontvangen en met de remedies naar huis toe gaat, gaat Erich nog verder met de healing. Hij kan tot wel 6 weken lang bezig zijn met jouw healing en de 150 punten die naar voren zijn gekomen. Elke dag zal hij kijken of alle punten "opgelost"zijn, zodat jij verder kunt met jou ware zelf en jou pad. Hier hoef jij verder niets voor te doen. 
soms is het raadzaam om deze healing vaker te doen, ook dit zal uitvoerig met jou besproken worden. Je zult bij ons nooit voor verassingen komen te staan en weet altijd precies waar jij aan toe bent. 
Wil je deze healing? klik dan hier!