Home » Wat is.... » Crystal keys shamanic healer

Crystal Keys - Ancestral Harmonic Healing.

Energy Healing-methode opgericht door Kathleen Murray.

Het is niet alleen Lemurisch, het is niet alleen Atlantisch, het is hier en nu, de genezing die elk aspect van het voorouderlijke deel van jou raakt.

We spreken wel van Lemuria en Atlantis, maar zoals met alles zijn dit slechts metaforen, namen, labels.

We beperken ons niet met labels, want we zijn oneindig, onbeschrijflijk, we bestaan ​​in Vibrant Universum waar onze geest onze enige beperking is.

Waar je ook bent op je zielenreis, je kunt vanaf daar beginnen, jezelf verbinden met je diepste wortels en focus in het NU, omdat alleen NU bestaat.

Om je pijn te genezen, om je voorouderlijke pijn te genezen, om je ziel te genezen en te bevrijden.

Op deze manier kunt u vrij van bagage uit het verleden gaan die niet echt van u is.

De bagage die altijd zwaar aanvoelde toen u hem oppakte en dacht dat u verantwoordelijk was om hem te dragen omdat u hem kon voelen.

Nu is het tijd om ons te verenigen en opnieuw te ontdekken wie we zijn.

Aan de oppervlakte brengen:

Liefde- Ondersteuning- Dankbaarheid- Vriendelijkheid- Vergeving- Medeleven- Respect-Eerbied

 

Dat zijn slechts een paar sleutels om de poorten van je volledige potentieel en doel op deze planeet hier en nu te ontgrendelen.

Samen kunnen we onszelf genezen, degenen voor ons en degenen die na ons zullen komen.

Heb elkaar lief en steun en leef in harmonie met Gaia, onze geliefde Moeder Aarde!

Harmonische genezing is wat het is!

Alles begint bij jou.

Ben je klaar?

 

 

 Crystal Keys - Ancestral Harmonic Healing training brengt je dichter bij wie je echt bent en geeft je ware zelf kracht. Voor beginners of bestaande healers/therapeuten of gewoon om jezelf weer te verbinden met jouwware zelf, deze krachtige genezingsmethode in eigen praktijk op te nemen. Je leert hoe je verbinding maakt met en werkt met kristallen en kristallen schedels, helende geluiden, heilige elementen, heilige geometrie en plantengeneeskunde.

 

 

De Heelheid van Lemurische Wijsheid, Crystal Keys genaamd, werd opgericht door genezer en leraar Kathleen Murray en Kalif, de kristallen schedel samen met andere schedels en kristallen om de diepe manieren van genezing te vinden om met pijn, verdriet en woede om te gaan die in haar leven was tijd.

 

Crystal Keys is een diepe energiegenezing uit de eeuwenoude kennis van vibratiegeneeskunde, waaronder werken met kristallen, geluid, kleuren, symbolen en vibratiemiddelen. Trillings genezing gaat over wat precies op het juiste moment nodig is en brengt ons lichaam in balans om ons hogere zelf te bereiken. Crystal Keys kan worden gebruikt voor elke situatie die moet worden genezen. Het kan worden gebruikt voor genezing van mensen, dieren, plaatsen en landen. Crystal Keys zijn hier om ons bewustzijn van onze angsten te ontsluiten, ze onder ogen te zien, opluchting en op te lossen en door dat te doen komen we tot vrede in onszelf.

 

 Crystal Keys zijn het medicijn dat alles wat geen liefde is, omzet in liefde. Liefde heeft ongelooflijke kracht van genezing en we houden dit medicijn in onszelf. Liefde is in staat alle angsten en scheidingen van de goddelijke scheppingsbron te transmuteren en te transformeren.

 

  In werkelijkheid ben jij de Crystal Key en leer je je goddelijke kracht te ontgrendelen. We dragen allemaal herinneringen en gegevens van ons lemuriaanse zelf, de kristallijnen wezens, dat is waar we ze hebben opgeslagen. Het is nu tijd om die herinneringen terug te brengen voor genezing.

 

Het vermogen hebben om helder te zijn en de energie gebruiken met de kracht van ons hart. Het opnieuw creëren van een band met onze ziel en het herkennen van de goddelijkheid in onszelf en in alle bewustzijn. De verbondenheid voelen die door alle niveaus van onze Wezens loopt en ons naar niveaus en diepten van het Zelf voert, her-ontdekbaar door heilige geometrie en de fractale aard van het universum in Lemurische kristallen en kristallen schedels.

 

Er is een enorme opening in het bewustzijn van de mensheid voor Lemurië, niet alleen het mogelijke bestaan ​​van een eiland genaamd Lemurië (dat in zijn laatste dagen samen bestond met het eiland Atlantis); maar voor het Lemurische bewustzijn en de Lemurische vibratie die overal kan bestaan, is er een Lemuriër die de aanwezigheid van Goddelijkheid roept.

 

Kathleen geeft sinds 2001 Crystal Keys les en wordt sinds 2004 geleid door de Council of Lemurian Elders om meer te leren over Lemuria en dit te delen met mensen die Lemurische zielen zijn; om in hen een kennis van hun Lemurische wezens en hun thuisland te wekken.

De Council of Elders noemt Lemuria de periode op aarde, echt vóór het bestaan ​​van tijd; toen het bewustzijn van Gaia in het licht was en we allemaal Lichtwezens hier samen waren om een ​​paradijs op aarde te creëren. Dus Lemurië begon volgens de Ouderen met het Licht van Galactisch bewustzijn en omvat al onze ervaringen van individuatie van de Goddelijke Wezens die we in materie zijn. Het omvat alle manifestaties van de verschillende soorten op aarde, met het Galactische Licht dat elk draagt ​​en het creëren van heilige ruimtes op aarde en in het lichaam van Gaia. Er is geen scheiding tussen onze reis op aarde en Gaia. In Lemurië, dat slechts een trilling weg is in onze prachtige holografische waarneming, zijn wij de aardbewakers; we hebben veel verschillende vormen voordat we de menselijke vorm aannamen. We kunnen onszelf ontdekken als 'mythische' wezens zoals draken en eenhoorns. Toen we in Lemuria onze goddelijke wezens op aarde vasthielden, versmolten met Gaia's bewustzijn en als we ons opnieuw verbinden met ons Lemuriaanse zelf, brengen we de kracht van het creëren van heelheid op aarde, wat de reis is waar we nu allemaal op zijn.

 

Door ons Lemurische potentieel te 'herinneren' of opnieuw wakker te maken, staan ​​we dichter bij de waarheid over wie we zijn (wat dat ook voor ons als multidimensionale wezens betekent). Dit ontwaken is een diepe zielsoproep die ons leven nu verrijkt. Het geeft ons toegang tot ons grotere potentieel en tot alle kracht van manifestatie door ons hart.

 

Als Lemurianen geloven we in vrijheid voor alle bewuste wezens, vrijheid om geliefd te zijn en om in Liefde te zijn. De Lemurische idealen, die door veel gereïncarneerde Lemuriërs zijn aangehouden in culturen zoals de Aboriginals, Tibetanen, Maya's, Hawaiianen en Noord-Amerikaanse Indianen om er maar een paar te noemen; gaan over het vinden van een vreedzame uitweg uit elke situatie, er is geen behoefte aan conflicten, op welke schaal dan ook. We zijn allemaal verbonden in Eenheid, als menselijke wezens, als een soort op aarde met andere soorten, en met het bewustzijn van Gaia. Alles wat we een ander aandoen, is wat we onszelf aandoen.

 

Lemurische idealen zijn EER, EERLIJK, EERLIJK en LEVEND IN LIEFDE, dus er is altijd moed om transparant te zijn. In de pure Lemurische vibratie bestaat geen schaamte; we hoeven ons niet te schamen mens of spiritueel te zijn. We kunnen om hulp vragen van onze voorouders, die vaak onszelf zijn, om de schaamte te genezen die van generatie op generatie is doorgegeven. Er is natuurlijke schaamte die voortkomt uit gescheiden zijn van het Goddelijke, de moeder en elke individuatie die we ervaren. Dan is er onnatuurlijke schaamte die werd veroorzaakt door genetische manipulatie en programmering door degenen die betrokken waren bij de ontkrachting.

 

Alles kan worden gezien en herkend voor wat het is en tot heelheid in ons wordt gebracht, dit is onze reis van empowerment met LIEFDE, EERBIED, AANVAARDING, RESPECT en VERGEVING.

 

Laten we onze Lemurische helende wijsheid onthouden en samen delen!

 

Level 1

In level 1 wordt de basis gelegd voor de hele Crystal Keys methode. Hierin ga je als deelnemer op verkenning naar Lemurië om je te verbinden met je Lemurische zelf en om te leren hoe je kan helen met kristallen, kleuren, geluid, symbolen en vibratie remedies. Dit healingsysteem is doorgegeven door de kristallen schedel Kalif en is eenvoudig om toe te passen. Maar is toch heel krachtig.

Crystal Keys kan naast ieder andere healing methode worden gebruikt omdat het de kracht van alle healingen vergroot. Met behulp van de kristallen schedels roep je de wachters van de tempels van Lemurië aan. Zij zijn de bron waar je beroep op doet wanneer je de Crystal Keys benut. Maar in werkelijkheid ben JIJ echter de kristallen sleutel en leer jij om de Goddelijke kracht te ontsluiten. Naast het doen van de healing zelf, leer je ook gebruik te maken van vibratie remedies. Deze geven je cliënten ca. 3 maanden ondersteuning c.q. herbeleving van de ontvangen healing.


Verder heb je voor Crystal Keys een werkset van 13 Lemurische kristallen nodig en een pendel als Crystal Keys werkmateriaal. De werksets kan je zelf uitkiezen of kan je speciaal op jou laten afstemmen. De kosten hiervan variëren van 40 tot 300 euro. Dit is mede afhankelijk van je eigen keus en budget. Een set vibratie remedies kan je aanschaffen als je daadwerkelijk met Crystal Keys gaat werken. 

 

Level 2

In Level 2 wordt de basismethode verder uitgediept. De lesstof gaat over Multi-Dimensionale Healing Bewustzijn, heilige geometrie, fractaal bewustzijn, Lemurische kristallen tempels, ons werk van Goddelijke dienstbaarheid, het activeren van je Lemurische lichtlichaam, resonantie healing technieken en het leren om je Crystal Keys te benutten met een hoger niveau van waarneming.

Je gaat deze nieuwe concepten  ontdekken of je gaat ze verder integreren als je er al mee bekend was. En natuurlijk zijn er ook in level 2 weer de meditaties/sjamaanse reizen om deze concepten voor jezelf te verkennen. Door alle informatie van level 2 leer je nieuwe technieken om je creativiteit in het werken met je Crystal Keys te vergroten.
De lessen zullen worden aangevuld met sjamaanse teachings zoals bescherming, reiniging, het werken met Moeder Aarde, het werken met de drum, hoe drum je en hoe gebruik je deze in een healing enz. 


Er zullen door het gehele jaar 7 lesdagen gepland worden, je gaat tijdens deze opleiding ook een drum zelf maken en ook een trip naar Zuid Frankrijk naar de grotten van Maria Magdalena en de kerk in Rennes Le Chateau zijn een onderdeel hiervan. (wel met extra kosten, die binnenkort bekend worden).

kosten: 
De kosten voor deze jaar opleiding zijn : €1100,- of in termijnen van 8 x €140,- 
Dit is inclusief Nederlandstalig handboek, gelamineerde gekleurde prenten van Heelheid, acetaatvellen met symbolen, cd’s van de meditaties/channelings die tijdens de workshop plaatsvinden, drinken en lunch voor alle lesdagen.
vibratie remedies: Een set van 14 potjes kost 50 euro.
crystal keys set vanaf €40,-


Level 3 

Dit level gaat over meesterschap over Jezelf  en Energie en de workshop kan worden gezien als een onderdeel van je eigen spirituele pad, om je te helpen in jouw werk met cliënten en het verlichten van groepen bij healingen en meditaties.

De lesstof van level 3 gaat over het begrijpen van het concept miasmes, ziekte afbeeldingen en matrixen voor healing, de lichte en donkere kristallijne matrixen, vinden en visualiseren van de heilige geometrische matrix van het menselijk lichaam, ontwikkelen van visie om de kristallen en kristallen schedels toe laten staan om de Goddelijke matrix in de persoon die de healing nodig heeft (hierna: cliënt) te versterken, vinden en identificeren van de zwaktes van de matrix van de cliënt (vaststellen van de individuele miasmes), met Liefde en Zorg plaatsen van de Goddelijke menselijke matrix  bovenop de zwakke van de cliënt, het activeren met kristallen en geluid, Elestial kristallen: Tempel Elestial kristallen en persoonlijke ruimteschepen, DNA, het Gouden Ratio en fractale waarheden, bezoek aan een heilige plek om samen een aarde healing te delen in Goddelijke Dienstbaarheid.

Je leert hier te werken met een zeer diepgaande methode die vooral van jou veel liefde, inzet en toewijding vraagt.  Het voorbreiden van een healing duurt al gauw 1 tot 2 uur, dan leer je een healingmandala neer te zetten afgestemd op de persoon die healing gat ontvangen, dan volgt de healingsreis met/voor de persoon zelf en de dagen en/of weken daarna ga je de gevonden zwaktes neutraliseren.

 

Level 4 is in 2012 voor het eerst gegeven in Frankrijk en is dus nog zeer nieuw. Dit level breidt de methode geleerd bij level 3 nog verder uit met nieuwe onderwerpen waar cliënten zwaktes kunnen hebben die ze soms al generaties met zich meedragen.

Dit level gaat dieper in op het ontstaan van de goden, planeten, de aarde, de Anunaki theorie, de theorieën van de Sumerianen, Egypte, en kristallen die corresponderen met de planeten en met onze organen.

Daarnaast kan je in deze opleiding je teachings level halen voor level 1 en 2.

Level3 en 4 worden op aanvraag gegeven. 


Wil je liever een crystal keys healing ontvangen? klik dan hier!