Home » Webshop » Dottera

Wij gebruiken de zuivere oliën van dōTERRA om genezing op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek vlak te bevorderen. Het gebruik van zuivere essentiële oliën met een hoge energetische trilling geeft energie en bevordert de ontwikkeling van de intuïtie. Het maakt bewust van de subtiele signalen in en om ons heen waardoor je bewustzijn verhoogt, je welzijn verbetert en je gezondheid bevordert. Als healers zijn wij erop gericht het subtiele bewustzijn op mentaal en emotioneel vlak te vergroten om te voorkomen dat een stagnatie in het fysieke lichaam ontstaat. De oliën helpen ons in dit proces omdat zij zuiver zijn en zich direct vermengen met de cellen in ons lichaam en daar dus direct hun werking hebben.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Wij adviseren je graag.

 Heb je interesse in 25% korting laat het ons weten!

Maand aanbieding april.

Sale!

Ginger Zingiber officinale 15ml

€ 61,33 € 55,19
Sale!

Ginger Zingiber officinale 15ml

€ 61,33 € 55,19

Ginger – zingiber officinale

Gezonde spijsvertering, vermindert een opgeblazen gevoel, gasvorming, voorkomt slechte

spijsvertering, tegen misselijkheid, evenwicht

 

Werkingen fysiek

Sterk antiseptisch, vochtregulerend, verwarmend, maagversterkend, tegen misselijkheid (wagenziekte), opwekkend, darmgasdrijvend, pijnstillend, versterkt het gezichtsvermogen, koortswerend, tonifiërend, laxerend, bevordert de spijsvertering, verhoogt de zin in seks.

 

Specifieke therapeutische werking

Catarre, griep, hoofdpijnen, te weinig maagzuur, reuma, reumatische pijnen, gespannen spieren, maagpijn, moeilijke stoelgang, diarree, preventief tegen besmettelijke ziekten.

 

Werkingen geestelijk/psychisch

stimuleert de verbeelding, bij uitstek voor kunstenaars en mensen die moeite hebben vorm te geven aan hun leven of hun eigen mogelijkheden niet zien; bij impotentie.

 

Psychologisch geurtype

 

Het gembertype weigert oude idealen en ideeën op te geven, omdat hij bang is voor het hier en nu. Hij wijst het tegenwoordige af en daarom ook de mogelijkheden die erin verborgen liggen. Hij moet leren de lessen uit het verleden toe te passen in het hier en nu. Hij moet zijn eigen schat aan kwaliteiten en bekwaamheden opgraven en deze kunstzinnig proberen vorm te geven.

Moederdagcollectie: De Precious Florals-collectie bevat vijf rollers van 4 ml met prachtige bloemenoliën: roos, jasmijn, neroli, magnolia en de zeldzame blauwe lotus.
€83,- en 50 PV

 

ACTIE BEPERKTE TIJD BESCHIKBAAR

voor leden € 83 en 50 PV waard
Verkoopprijs: € 110,76

VAN EMILY WRIGHT...

Ik dacht niet dat het bestond... Ik werd 23 jaar geleden voorgesteld aan Blue Lotus olie, werd verliefd, en toen werd mijn hart verpletterd toen ik ontdekte dat het synthetisch afgeleid was. Sindsdien heb ik gezocht naar een zuivere bron zonder succes... tot nu toe!

🌱

Twee jaar geleden kreeg ik een monster van Blue Lotus absoluut dat was... nou... goddelijk. Ik wilde geen hoop geven en geloven dat het mogelijk puur zou kunnen zijn, dus vroeg ik om het grondig te analyseren zowel door doTERRA ' s moderne laboratorium als APRC. Alle testen kwamen terug met deze exotische, meest kostbare absolute was in feite puur. Mijn hart heeft misschien een beat overgeslagen... of twee!

🌱

Blauwe Lotus wordt gekweekt in kleine vijvers, en de delicate blauwe bloesems worden in de vroege ochtend geplukt uit de waterlelie planten terwijl ze in volle bloei staan. Er is een reden waarom Blue Lotus werd gekoesterd door de Egyptenaren. Ze gebruikten het in hun huidverzorgingsschema en voor meditatieve praktijken. Blue Lotus moedigt men aan om in levende kleur te dromen. De aromatische eigenschappen zijn zowel verdovend als verleidelijk van aard, waardoor het perfect is voor nachtelijke toepassing.

🌱

Als je je gestrest voelt en wat rust nodig hebt in je leven, is Blue Lotus de perfecte go-to. Ik pas Blue Lotus toe op mijn hart, op mijn slapen en dan op mijn pols punten. Het past perfect bij mijn favoriete quote, " De toekomst behoort toe aan degenen die geloven in de schoonheid van hun dromen," omdat mijn geest en hart worden geopend voor nieuwe mogelijkheden terwijl ik haar prachtige aroma adem.

🌱

Vertaalde tekst van Liza Zimmer🙏https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2620417328199531&id=1448004575440818