Home » Webshop » Dottera » Deep bleu

Verzachtende samenstelling

Kalmerende massage

Volgens recente studies heeft meer dan de helft van de mensen last van ongemakken aan spieren, botten en gewrichten. Deep Blue® is een verzachte

nde oplossing voor deze uitdaging. Eenmaal zachtjes ingewreven op het gebied van het ongemak, zal Deep Blue’s koele therapeutisch effect vrijwel direct voelbaar zijn.

Werking fysiek

Artritis, rugpijn, kneuzingen, botpijn, bursitis, fibromyalgie, ontsteking, gewrichtspijn, spierpijn / pijn, spierspanning, spanningshoofdpijn, whiplash.

Emotionele werking

Het kan naast de fysieke kant ook gebruiken worden voor mensen die hun emotionele achtergrond van de fysieke pijn willen vermijden of verzet hebben tegen het voelen ervan. Het geeft je de kracht om je emotionele wonden onder ogen te zien waardoor ze kunnen transformeren. Het kan je leren om observeerder te worden van je eigen emotionele pijn in plaats van je ermee te identificeren. Het leert je kalm te blijven zodat je niet jezelf verliest of irrationeel reageert zodra je in aanraking komt met je eigen emotionele pijn. Hierdoor houdt je overzicht en klaarheid en daardoor de mogelijkheid je pijn gewoon onder ogen te zien zonder het te worden.

In de basis leert Deep Blue je om pijn te accepteren en te leren dat de pijn op zichzelf niets zegt. Het is simpelweg een communicatie les en zodra je je weerstand los hebt kunnen laten vervaagt de pijn en kun je de les die er achter zat omarmen. Door de oorzaak en achtergrond van de (emotionele) pijn te begrijpen leer je met moed en acceptatie de lessen van het leven te integreren.

Negatieve emotie

Weerstand tegen pijn, vermijden van emotionele onderwerpen, hysterisch in pijnlijke situaties

Positieve emoties

Kracht, acceptatie van pijnlijke ervaringen. Sereniteit, omarmen van dat wat is. Overzicht houdend in welke situatie dan ook.

Toepassing

  •   Breng als een kompres aan op de rug en reflexpunten van de voeten. Breng locaal aan
    bij spierkrampen, kneuzingen of andere pijn.
  •   Werkt ontspannend na bv een lange dag werken
  •   Heeft een ontspannende en daardoor pijnstillende werking op spieren
  •   Helpt bij groeipijnen
    Ingrediënten Wintergreen, Camphor, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blue Chamomile en Osmanthus